Вести

ПРОСЛАВА ДАНА ШКОЛЕ

Датум: 06. Jun 2016 12:27 Категорија: Вести

Ове године Дан школе смо прославили у уторак 24.05.2016. године. У просторијама школе организована је приредба са разноврсним културним садржајима. У оквиру овог програма учествовали су ученици, како нижих, тако и старијих разреда. Шансу да заблистају на овој свечаности имали су и деца из вртића. Након говора директорке школе, Мирјане Сандић, програм су отворили ученици петог и седмог разреда химном "Боже правде".

Прочитај

Дан државности

Датум: 15. Februar 2016 13:03 Категорија: Вести

Србија данас обележава Дан државности, као подсећање на Сретење 1804. године, када је подигнута револуција и почело ослобађање од Турске, и исти датум 1803. године, када је донет први модерни устав Србије.

Прочитај

Прослава школске славе

Датум: 04. Februar 2016 14:26 Категорија: Вести


ПРОСЛАВИЛИ СМО ШКОЛСКУ СЛАВУ – СВЕТОГ САВУ

Као што се у сваком православном дому са љубављу и радошћу припрема и дочекује дан крсне славе, тако смо и ми у својој школи, свом другом дому, традиционално, и ове године, припремали, дочекали и прославили нашу школску славу - Светог Саву.

Прочитај

Песнички маратон у Градској библиотеци у Љигу

Датум: 04. Februar 2016 13:21 Категорија: Вести

Изузетно нам је задовољство да вам саопштимо имена награђених ученика наше школе на Песничком маратону одржаног у Градској библиотеци у Љигу.
Они су:
1. Лазар Ћосић, VIII разред
2. Марија Станојевић, V разред
3. Нада Максимовић, VI разред
4. Наташа Брајковић, V разред
5. Тамара Минић, IV разред / ИО Козељ
6. Лука Ђурђевић, IV разред / ИО Козељ

Једину и посебну похвалу жирија и одличне критике добио је ЛАЗАР ЋОСИЋ.
Драги аутори,
Све честитке на лепим наградама са жељом да песничка струја наше школе буде још утицајнија и боља. Хвала вам на песмама које покрећу најлепша осећања у нама, што јесте суштина уметности и мисија вас песника.

Ваша професорка Ана, учитељица Марина и ОШ „Сестре Павловић“

Прочитај